Webshoppen er lukket.

Få Stilen: Fie Frøling

Et magisk, varmt og smukt børneværelse er, hvad Fie har skabt til lille Viggo. Vi har spurgt ind til Fie´s bedste indretningsideer og gode tips til børneværelset.

Hjemme hos
Hvem: Fie Frøling
Hvad: Børneværelse
Følg hende på Instagram: @woodlandwhim

Om Fie
Fie er 28 år, og er kommunikationsmedarbejder på en Idrætshøjskole. Hun er gift med en håndværker/pædagog ved navn Jonas på 10 år. De har en søn Viggo på 5 måneder, og er bosat i Næstved.

Hvilken stemning har du forsøgt at skabe på Viggos værelse?
“Jeg har egentlig afprøvet ret mange stemninger i løbet af de fem måneder. Både meget farverig, og også en ret klar junglevibe. Men jeg er endt med en stil, som indarbejder sig i vores øvrige stil: jordfarver, afdæmpet og roligt. Da det er et hjørne i soveværelset, som på nuværende tidspunkt er tildelt Viggo, var det vigtigt for mig, at det ikke skilte sig for meget ud og blev for larmende. Desuden skal det indgyde til ro og afslapning. Så jeg gik efter en stemning af natur og den stemning, som man får, når man går en tur i skoven en sen efterårsdag.”

Hvad er dine bedste tip til deleværelse/børneværelse/kontor og soveværelse i et rum?
Fie´s bedste tip til at dele et rum op i tre er: lad alle elementer spille sammen. Tapetet som man ser i Viggos hjørne går på tværs og ender over i kontorhjørnet. På den måde får de to områder en samhørighed, uden at de smelter sammen. Begge “afdelinger” gror ind i samme stemning: ro og natur. Derudover anbefaler Fie, at man er bevidst om materialerne. Det må ikke få alt få vildt løb. Hun har lavet en ret klar afgrænsning: træ, zink og tekstiler. Det er alene naturen og de rolige jordfarver, som får lov at have en plads i rummet. Med andre ord: “sæt en ret klar retning for stilen i rummet, og lad den gå på tværs af de forskellige afdelinger.”

Hvilke tanker gjorde du dig om at indrette et hjørne til et barn i soveværelset?
Helhed! Det var en keyword, da det kom til tanker omkring Viggos hjørne. Det kan nemt være sådan, at man smider en seng ind i rummet, og bum så er man færdig med det. Men for de fleste, så er det jo en installation, som i hvert fald er permanent det første år. Derfor var det vigtigt, at det blev et integreret lille hjørne, så man følte det rart for øjet, men også så man ikke bliver irriteret over, at det ser ufærdigt ud.
Derudover skulle det passe ind i vores afdeling. Det er jo hovedsageligt et voksenrum. Derfor havde jeg behov for, at man ikke blev mindet om lamaze og biderangler hvert sekund. Det tager ligesom stemningen fra alting!
Derfor passede tapetet Rosae vanvittig godt ind, fordi det giver en virkelig hyggelig stemning og bløder hele rummet op, men det bliver heller ikke så Fætter BR, at man bliver helt ør i hovedet.

Hvad er dine bedste tip til genbrug og upcycling?
Mine bedste tips til genbrug og upcycling er helt klart: gem, gem, gem! Det lyder vanvittigt. Men dit gamle spisebord kan blive til dine nye hylder. Og maling! Med maling kommer man virkelig langt. Viggos seng er en gammel Sebraseng, som vi gav en omgang Flügger maling (Pilgrim). Tænk over hvad der ville gøre det du har godt. Giv det en grundig tanke. Fordi nogle gange behøver man ikke, at gå ud og købe nyt. Det kan faktisk være, at du har noget på lageret, som kan få nyt liv, eller du kan upgradere det, som du allerede har.
Vi har afsat et helt rum til lager. Jeg siger det bare…

Hvor finder du inspiration
Pinterest! Og så finder jeg inspiration i gode boligprogrammer og ved at gå en tur på vintagejagt. Jeg kommer ikke nødvendigvis hjem med noget, men jeg kan gå derfra med en god ide! Og så selvfølgelig Instagram som alle andre! Her tænker jeg oftest: “Hvad har jeg liggende, som kan blive til noget lignende”?. Det bliver bare meget sjovere, når man har noget unikt istedet for, at eje det samme som alle andre.

Andre blogindlæg

Hvordan bliver man sådan en som dig?

Hvordan bliver man sådan en som dig?

Det spørgsmål får jeg ofte fra unge kvinder, der drømmer om en karriere inden for indretning, styling og design. Og det er et rigtig godt spørgsmål. Min vej til min verden har hverken været lige eller forudsigelig. Jeg gik på TH Langs HF kursus i Silkeborg. Som...

Mathildes tips til dig, der bor til leje

Mathildes tips til dig, der bor til leje

Mathilde Damsgaard bor til leje. For mange kan det være en udfordring at sætte sit eget præg på en lejebolig. Må du fx male eller tapetsere? Og skal du tage tapetet ned igen, når du flytter? Vi har bedt Mathilde give sine bedste tips til at sætte sit eget præg på en...

12 tips til Skiferie i Åre

12 tips til Skiferie i Åre

Jeg er på skiferie for første gang i mere end 20 år. Jeg har stået på både langrend og alpin hele min barndom. Allerede før, jeg kunne gå, blev jeg puttet i en pulk og trukket efter mine forældre. Men pga. en knæskade har jeg ikke været på alpin, jeg var 15. Johs på 7...

Få Stilen: Michelle Maul

Få Stilen: Michelle Maul

Et smukt børneværelse i vintage stil med plads til leg, er stikordene i Frederikkes børneværelse. Vi har spurgt ind til Michelle´s bedste indretningsideer og tips til børneværelset. Hjemme hos Hvem: Michelle Maul Hvad: Børneværelse Følg hende på Instagram:...