Webshoppen er lukket.

Til dig, der er vild med tapet, indretning, kunst og kreaprojekter.

Retro Villa er en webshop med verdens mindste showroom på Østerbro. Hos os finder du Skandinaviens udvalg af originale vintage tapeter fra 50-80’erne og nøje udvalgte kunstprints, køkkengreb, puder, sengetøj, vaser, kunsthåndværk, keramik og dansk design.

Indretningshjælp
Vi ved, hvor vigtigt dit hjem er for dig. Og vi tager os god tid til at vejlede dig i processen med at finde frem den helt rigtige stil til din indretning. Skal dit børneværelse have et stemningsfuldt retrotapet på én væg? Mangler du kunstprints til en billedvæg i stuen? Eller vil du forkæle en ven eller dig selv med et nyt keramikkrus til hylden, så kan du få det i Retro Villa.

Vision
Vores vision er at være inspiration til din boligindretning. Både i Retro Villa, på Facebook og på Instagramprofilen @retrovilla, hvor vi dagligt lægger billeder op fra vores indretninger, projekter og nyheder fra butikken.

FUN FACT
Vidste du, at vi hedder Retro Villa inspireret af Mette Helenas datter Villa Malou – og takket være de tusindvis af tapetruller, som Mette Helena impulsivt købte i England og fik shippet til Danmark? Hos os er der sjældent en gennemtænkt forretningsplan, men masser af passion, empowerment og glæde bag vores mange projekter.

Butik
Klik ind på shoppen eller besøg os i butikken på Vennemindevej. Ønsker du at aftale et personligt møde udenfor åbningstiderne, så skriv til os på butik@retrovilla.dk. Vi holder gerne åbent for dig. Vi glæder os til at tage i mod dig.

Mette Helena Rasmussen
Ejer

Celina Lyons
Butiksbestyrer