For Lotte var det værste ved badeværelset, når gæster kom på besøg og skulle låne det. Se forvandlingen til et flot og mere praktisk badeværelse, som Lotte nu stolt kan vise frem til sine gæster.

Før

Lottes badeværelse var slidt og var ikke blevet opdateret siden 1970’erne. Håndvasken sad meget lavt og havde et ødelagt blandingsbatteri. Toiletsædet var løst og trængte til en udskiftning.

Der var ingen afskærmning ved bruseområdet og lyset i badeværelset var koldt og ubehageligt, det kom fra et lysstofrør.

Vaskemaskinen tog for meget blikfang i rummet og så var der ingen opbevaringsplads.

Efter

Den nye vask og armatur fra Bauhaus samt underskabet i serien Sense/Mat Mullvad fra Ifö er med til at give badeværelset et nyt og lækkert look. Spejlskabet er fra Ifö i serien Option i farven Mat Mullvad. Toilettet er blevet fornyet med et nyt toiletbræt fra Pressalit. Pendlen er en Karma fra Nordlux i olieret valnøddetræ, og håndklædet er fra Mette Ditmer. Find tilsvarende håndklæder på Retrovilla.dk

Før var der altid vand ud over hele gulvet, når Lotte tog et bad. Med en Ifö Solid brusevæg fik Mette Helena skabt en bruseniche, og sammen med forhænget fra Ferm Living er der nu tørhedsgaranti på gulvet efter hvert bad. Nyt brusearmatur fra Bauhaus.

Fra tung og støvet institutionsstemning til indbydende og farverigt badeværelse hylder
Fra tung og støvet institutionsstemning til indbydende og farverigt badeværelse vaskemaskine forhæng

For at skabe hygge og personlighed har Mette Helena sat nogle flotte hylder op. Håndklæderne i grå og rosa farver er fra Mette Ditmer og giver en skøn hotelstemning. De små krukker og kurve samt billedet af FuugaCPH udgør et smukt stilleben. Den lilla lågkrukke er fra Kähler og den rosa er fra Broste. Kakkel, kurv, kost og æske er fra Retro Villa. Hylderne er fra Bauhaus, og hyldeknægtene fra Ikea. Hylderne er malet med Peber fra Dyrup, en flot nuance der passer ind i den øvrige farveskala.

For at skjule vaskemaskinen har Mette Helena lagt en plade fra Bauhaus over og malet den med Peber fra Dyrup, ligesom hylderne ovenover. Under pladen er der sat en gardinskinne, og syet et forhæng i samme tekstil som Ferm Living bruseforhænget. Pladen ligger løst oven på vaskemaskinen, der nu også kan fungere som et lille afsætterbord til ting.

Få Stilen

Ferm Living Badeforhæng – 649kr