Lottes overdækkede altan stod ubrugt hen, men lidt trylleri med planter, potter og få møbler gjorde den hyggelig og mere anvendelig. Se hvordan du med få midler kan gøre altanen eller udestuen forårsklar.

Før

Lottes overdækkede terrasse var ikke ligefrem en, man havde lyst til at sætte sig ud på for at nyde det gode vejr. Faktisk var der ikke en eneste siddeplads derude, men derimod blot et skab til opbevaring af alle de ting, som Lotte ikke vidste, hvad hun skulle stille op med.

Efter

Indret din altan som var det ekstra lille rum i hjemmet. Hæng en loftslampe op, og pynt med nips på en fin hylde. Brug indendørs spisebordsstole og skru ekstra op for hyggefaktoren med puder til. Bordet er et Alvar Aalto bord og stolene er instruktørstole. Pendlen, Arki 20 er fra Nordlux, og det store cementfad er fra Bauhaus.

Reolen ”Ry” fra Jysk, er perfekt i højde og bredde til den lille altan. Her er der pyntet med forskellige sukkulenter og kaktus, som er nemme at passe og ser flotte ud mod den hvide væg. De forskellige små potter er fra Bauhaus. Lyngbyvasen er fra Hilfling Design, og de små keramikspøgelser fra Studio Arhøj. Messingkuglen, er en skål med låg fra Retro Villa.

Tip. Brug en høj smal og let reol på altanen, hvor pladsen er trang. Sæt små potter med blomster og planter, så der kommer lidt liv i form af en ”høj have”.

Rebstigereolen er super nem at lave og er et hyggeligt samt naturligt indslag til altanen. Det er en smart måde at lave en hylde, som ikke skal fylde meget og som gerne må have lidt personligt over sig. På hylden er der indrettet med masser af kurve, der giver lidt varme til alt det rå og hvide.
Kurvene er fra House Doctor og H. Skjalm P, keramikspøgelset fra Studio Arhøj.

De to olielamper fra Bauhaus er med til at skabe en hyggelig aftenstemning på altanen. De kan både stilles til pynt eller hænges op i loftet. Kurven er fra Retro Villa og potte samt plante fra Bauhaus.

DIY. Lav din egen hylde af reb og træ.

Find hylder eller brædder hos en trælast eller et byggemarked, eller få dem skåret  ud i den ønskede størrelse. Her er der brugt færdige hylder fra Bauhaus.

Bor to huller i hver side, ikke for tæt på kanterne og før rebet igennem. Hullerne skal være symmetriske i begge ender, ellers kommer hylden til at hænge skævt.

Saml enderne i toppen og bind knuder, der skal holde det næste bræt i rækken.

Slut af med to knuder, og hæng dem i to kroge i loftet.

Få Stilen