Af Retro Villa

1) Skab stemning

Vintage tapeter har en fortælling i sig selv, en speciel stemning, som du kan skabe i dit hjem ved hjælp af struktur, mønstre og farver.

2) Tapet er et kunstværk

Vi vil have personlige hjem, hvor ikke alt er shoppet samme dag på nettet og ligner naboens hjem. Vores hjem fortæller hvem vi er – Med tapeter kan du forstærke dit fortælling om, at du tør og ikke er bange for at sætte dit eget præg på dine vægge.

3) Overdriv

En tendens i 2019 bliver at tapetsere flere vægge i et rum og flere rum i et hjem. Stilen skal være markant, tydelig og fyldt med styrke. Vores indretninger må gerne lidt ’skæve’. Dét at tage beslutninger om mønstre og farver og få malet og tapetseret viser overskud. Det vigtigste inden for indretning i 2019, er at gøre noget og hellere for meget end for lidt.

Det er nemmere at tapetsere, end du måske tror og det er også muligt at dampe det ned igen, uden at rive hele huset fra hinanden.

4) Stikord 2019: Dekor, Romantik og Struktur

Tre strømninger indenfor tapeter, som vi forudser vil præge boligen i 2019, kalder vi for Dekor, Romantik og Struktur.

Vintage tapet retro bohohabits maria toft

Tapeterne i Dekor stilen er eksklusive og generøse med taktile strukturer, kraftige mønstre og metalliske detaljer. Stilen emmer af luksus med former som buer, cirkler og u former.

Tapeterne i Romantik fokuserer på blomster mønstre og flora i bohemiske interiører og elegant femininitet. Det er bedstemorstilen hvor gammeldags blomstermotiver tilfører ynde til væggene. Farvetonerne er inspireret af de mere støvede nuancer fra tørrede blomster.

Struktur tapeterne er enkle i deres udtryk og giver dine vægge mere sanselighed og spil end, hvis du alene malede dine vægge. Det handler om toner som grøn, brun, orange og beige.

 

Se Kollektionen her!

Find Retro Villas tapetseringsguide her.

tapetguide