Julen nærmer sig og det evige spørgsmål om, hvad man ønsker sig i julegave følger ligeledes med for mange. For at give dig lidt inspiration til årets ønsker, vil vi vise dig, hvad vi synes, du skal ønske dig.

Vægdekorationer er et must-have i indretningen i år og Stardust fra Mojoo i messing og i sort er perfekte til at give dine vægge et nyt look.

En anden tendens, som vi slet ikke kan få nok af, er velour. Puderne fra Christina Lundsteen er håndsyede i de smukkeste farvesammensætninger og lavet i den bedste kvalitet bomuldsvelour.

Mette Handbergs kunstprints er nutidige og tidløse. Hun holder af den rene og enkle skandinaviske streg, men kombinerer den med naturlige elementer og lidt sydlandsk temperament.

Kunstner Morten Christoffersen lader sig inspirere af afrikansk kunst og har blandt andet lavet kunstprintet “Fasaner“.

Skålene fra Ro Collection er i deres særlige form både flotte til servering og til at stille på hylden. Skålene er lavet med japansk æstetik og dansk funktionalitet.

Ferm Living har lavet en smuk tekande i glas med en cylinder i glas i midten, til at komme den løse te i. Kandens låg er en glaskugle, som er formet, så den ikke ruller af bordet, men blot rundt om sig selv.

Øreringe fra Jewelry by Grundled er lavet i en kombination af messing og træ og er enkle og stilrene.

Lysestager i krystal fra Winther/Hørløck. De farvede stager kan tilkøbes og du kan lave din egen smukke kombination.