HVAD TILBYDER I MIG?

Vi tilbyder en ulønnet praktikplads i vores nye udstillingskoncept for samtidskunst til en studerende med kunstfaglig eller akademisk baggrund. Du kan fx være under uddannelse i billedkunst, kunsthistorie, formidling, moderne – eller visuel kultur, kommunikation eller lignende, og du er interesseret i kunst.

HVAD KAN JEG TAGE MED MIG FRA ET PRAKTIKFORLØB HOS JER?

Du vil i dette ulønnede praktikforløb få et unikt indblik i kunstverdenen, gøre dig erfaringer i kuratering, være i tæt dialog med en bred skare af kunstnere og kunstfaglige fra den danske kunstscene og derved få mulighed for at styrke dit faglige netværk.

HVEM ER I?
Vi er Anne Aarsland, billedkunstner og cand. mag i kunsthistorie og visuel kultur fra Københavns Universitet og Mette Helena Rasmussen, Master in Fine Arts fra Det kongelige Danske Kunstakademis Billedkunstskoler og stylist (RETRO VILLA).

To-fire gange årligt arrangerer vi offentlige gruppeudstillinger i private hjem i forskellige lokalområder i Danmark.

Tidligere Saloner:

Amager Salonen 16-22. marts 2018

Aarhus Salonen 14-16. sept 2018

Østerbro Salonen 25-25. nov 2018

København 1-3. marts 2009

Fuglebakken 10-12. maj 2009

Mors 22-24. august 2009

Hellerup 27. – 29. september 2019

Frederiks Salonen 31. januar – 2. februar 2020

Kommende Saloner:

EMANUEL OLSENS SALONEN September 2020

SOCIALE MEDIER

Udstillingsplatformen har sin egen instagramprofil @kunstsalonencom og facebookside, hvor alle kunstnere og værker løbende præsenteres og eksponeres. Instagramprofilen skifter navn efter lokalområdet, som udstillingsplatformen flytter sig og slår ned i nye hjem.

Praktikforløbet vil handle om vores kommende udstillingsprojekt. Praktikperioden er fra medio januar 2010 til juni 2010. Arbejdstid efter aftale, men i perioder må der beregnes en del timer til projektet både i forbindelse med ophængning af udstillingen, pasning af udstillingen og andre mere administrative opgaver.

Du vil arbejde tæt sammen med os, men du vil også få dine egne selvstændige opgaver og få mulighed for at sætte dit aftryk på projektet.

Du er lige så struktureret, som du er energisk, og du har altid ja-hatten på, hvad end vægge skal males eller værker skal flyttes.

Dine arbejdsopgaver vil være alt fra idéudvikling til at skrive tekster til hjemmeside, pressemateriale, værklister, fondsansøgninger og fundraising. Du er stærk på de sociale medier, og du vil være en praktisk blæksprutte, der hjælper med alt fra ’hands on’ ophængning og installering af udstillingen til fx at dokumentere ferniseringen.

Læs mere her!

HVAD SKAL JEG GØRE FOR AT KOMME I BETRAGTNING?
Send din ansøgning med CV og foto til Retrovilla@gmail.com mrk ’PRAKTIK I SALONEN’. Du kan også ringe til Anne Aarsland på tlf: 27265789 eller Mette Helena Rasmussen på tlf 22154058.