Retro Villa er en hyggelig interiørbutik i København. I Retro Villa finder du Skandinaviens største udvalg af originale vintage tapeter fra 50’erne, 60’erne, 70’erne og 80’erne, og vi har specialiseret os i personlig indretning.

Vores DNA er kreativitet, dansk design, godt kunsthåndværk og smukke unikke vintage fund, som vi nøje udvælger, og vi fører de nyeste produkter i tekstiler, keramik, grafik og andet boliginteriør, bl.a. brands som ferm Living, Morten Christoffersen og Birgitte Ran m.m.

I Retro Villa brænder vi for idérige DIY-projekter og at skabe boliger med sjæl, kant og kulør. Retro Villa er konstant i forrygende forvandling, og vores kunder er hjertelig velkomne til at tyvstjæle vores ideer. Vores mål er at være til inspiration både i butikken, på Facebook og på Instagramprofilen @retrovilla, hvor vi dagligt lægger billeder op fra vores indretninger, boligreportager og nyheder fra butikken.

Ejer af Retro Villa er Mette Helena Rasmussen som er kendt som boligekspert i Go’ Morgen Danmark og som professionel tingfinder i TV2 succesen ”Loppe Deluxe”. Fra februar 2019 kan du igen opleve Mette Helena Rasmussen som indretningsdommer i “Nybyggerne” på TV2.

PS. Vidste du, at vi hedder Retro Villa inspireret af Mette Helena Rasmussens datter Villa Malou og takket være de flere tusind retro tapeter Mette Helena Rasmussen købte i England og fik shippet til Danmark – og at det var mere et kærligt passioneret tilfælde end en grundig gennemtænkt forretningsplan, der grundlagde butikken i 2010.

Find os her: Retro Villa vennemindevej 28 st tv Østerbro Tlf: +45 31 52 40 58

Mette Helena Rasmussen
Mette Helena RasmussenEjer
Tia Borgsmidt
Tia BorgsmidtFotograf
Berit Solmunde
Berit SolmundeButiksbestyrer
Lise Jørgensen
Lise JørgensenKontorelev
Retro villa butik tapet vintage keramik lysestager vaser