Retro Villa er en onlinebutik med showroom på Østerbro i København. I Retro Villa finder du Skandinaviens største udvalg af originale vintage tapeter fra 50’erne, 60’erne, 70’erne og 80’erne, og vi har specialiseret os i personlig indretning.

Vores DNA er kreativitet, godt kunsthåndværk og smukke unikke fund, som vi nøje udvælger, og vi fører bl.a produkter i tekstiler, keramik og kunstprints fra brands som ferm Morten Christoffersen og Birgitte Ran m.m.

I Retro Villa brænder vi for idérige DIY-projekter og at skabe boliger med sjæl, kant og kulør. Retro Villa er konstant i forrygende forvandling, og vores kunder er hjertelig velkomne til at tyvstjæle vores ideer. Vores mål er at være til inspiration både i butikken, på Facebook og på Instagramprofilen @retrovilla, hvor vi dagligt lægger billeder op fra vores indretninger, boligreportager og nyheder fra butikken.

Ejer af Retro Villa er Mette Helena Rasmussen som er kendt som boligekspert i Go’ Morgen Danmark og som professionel tingfinder i TV2 succesen ”Loppe Deluxe”. Fra februar 2019 kan du igen opleve Mette Helena Rasmussen som indretningsdommer i “Nybyggerne” på TV2.

PS. Vidste du, at vi hedder Retro Villa inspireret af Mette Helena Rasmussens datter Villa Malou og takket være de flere tusind retro tapeter Mette Helena Rasmussen købte i England og fik shippet til Danmark – og at det var mere et kærligt passioneret tilfælde end en grundig gennemtænkt forretningsplan, der grundlagde butikken i 2010.

I vores showroom har vi bl.a installeret en kunstvæg med “WOW”- effekt og indrettet et hyggeligt miljø med tapeter. Udstillingerne vil skifte løbende og vise udvalget af kunst og tapet og dertil passende interiør. På nuværende tidspunkt har vi indrettet et børneværelse og sælger interiør til børneværelset.

Find os her: Retro Villa Vennemindevej 28 st tv Østerbro Tlf: +45 31 52 40 58

Mette Helena Rasmussen
Mette Helena RasmussenEjer
Tia Borgsmidt
Tia BorgsmidtFotograf
Celina Lyons
Celina LyonsButiksbetyrer
Lise Jørgensen
Lise JørgensenKontorelev
Kunstvæg