Ordet Multirum må være den perfekte betegnelse af det rum, som Anne-Grete har fået indrettet i sin lejlighed. Her er nemlig blevet plads til både stue, spisestue, soveværelse og kontor i ét og samme rum.

Før

Det store rum var svært at indrette, da det krævede flere funktioner. Der manglede en mere funktionel og kreativ arbejdsplads og der manglede opbevaring til tv, ledninger og en spillekonsol.

Der manglede sammenhæng, struktur og ro i indretningen og soveafdelingen var ikke afskærmet på en god eller hyggelig måde fra resten af rummet.

Efter

En lysegrå sofa og lænestol i serien Egedal fra Jysk, skaber en lille zone til hygge og afslapning. Den store pude er fra Skriver Collection, pude med mønster fra House Doctor og strikpuden samt plaiden er fra Aperie hos Retro Villa. Spejlet er fra Novel Cabinet Makers, og maskerne er købt på en rejse til Zanzibar. På sofabordet, som Anne Grete har fået i gave, står en sort kande fra Ment. Maleriet er lavet af Benny Cohn.

Der er skabt mere sammenhæng i rummet ved at indrette i lyse nuancer som lysegrå tilsat støvede rosa og lilla toner på puder og plaider. Tapetet fra Flügger matcher sofaen og lænestolen Egedal fra Jysk, og de lilla farver matcher endevæggen i soveværelset. Se flere tapeter hos Retro Villa.

Skrivebordet er lavet som både tv-møbel og en skrivebordsplads. Fjernsynet optager ikke længere plads i rummet, og ledninger, remotes og spillekonsol er nu gemt væk i et af skabene. Tapetet fra Flügger skaber en rolig stemning i rummet, mens de tre lamper fra Nordlux, sikrer et godt arbejdslys. Skabe og bogkasser er fra Trævarefabrikernes Udsalg, bordpladen er fra Silvan og stolene er fra Jysk.

Anne-Grete er glad for at have fået et arbejdshjørne, hvor der både er plads til kreative udfoldelser samt mulighed for at gemme rod væk i skabene. Skrivebordsløsningen er blevet det rolige og lyse punkt i rummet, men hvor der stadig er plads til rejsefund og inspirationsmaterialer i de åbne bogkasser over skrivebordet. Skabe og bogkasser er fra Trævarefabrikernes Udsalg, bordpladen er fra Silvan og stolene er fra Jysk.

Den store rumdeler, lavet af bogkasser fra Anne-Gretes gamle AtBo reoler, deler det store rum i soveafdeling og opholdsstue. Engang har rummet været opdelt i to værelser, men Anne-Grete foretrækker denne indretning, da hun er vild med rummeligheden og lyset i det store rum.

Som sengebord er der brugt en Ledge able hylde fra Anne Linde, som er både dekorativ og ikke tager meget plads i rummet. Den lilla vægfarve ‘Brassica’ er fra Farrow & Ball hos Tapet Cafe. Sengetæppet er fra Broste Copenhagen hos Retro Villa, sengetøjet er fra Mette Ditmer, og seng/sengegærdet fra Jysk. Det store billede har Anne-Grete købt i Kyoto, Japan på en rejse og det andet er et tryk købt i Vanggaards Antikvariat i København.

Få Stilen

Salonen – Amager Salonen Kunstplakat, A2, 450kr.