I sidste uge var jeg til en hyggelig frokost på Kerne Pavillonen sammen med de dejligste damer. Anledningen var, at mine Boom Agency kolleger Danica Chloé, Jasmin Gabay og jeg havde udloddet os selv inkl. en frokost på Kerne Pavillonen – som en småtosset del af vores december give aways.

Det var både hyggeligt, interessant og inspirerende at snakke med vores følgere og høre deres synspunkter – fra den anden side af skærmen over riesling, smørrebrød og lækre retter, mens regnen silede ned udenfor.

 

Mine to vindere måtte desværre melde afbud, så jeg havde inviteret min veninde Laila og kollega Trine med som stand in’s. Vi snakkede meget om arbejdet som influenter, og jeg spurgte nysgerrigt ind til Trines blog, der hedder Trines Blend. For er der overhovedet nogen, der læser blogs? Kom jeg til at spørge.

 

Trine fortalte, at noget af det, hendes følgere læser allermest, er hendes Ugen der kommer-indlæg. Altså en kalender eller oversigt over hendes kommende arbejdsuge. Hun giver sine følgere et personligt indblik i, hvad hun skal i løbet af ugen – og så kan man ellers følge med på hendes forskellige kanaler og se det hele udspille sig.

 

Jeg måbede lidt der midt i den gode hvidvin. Er det virkelig interessant..?

 

Men jeg har besluttet mig for at prøve det af og vil gøre hende kunsten efter, og nu får du et lille indblik i, hvad min uge som eneforælder og selvstændig erhvervsdrivende byder på. Stay tuned…

Ps. Hvis du ikke allerede følger Trine, vil jeg varmt anbefale dig at tjekke hendes smukke univers ud. Følg Trinesblend her.

Mandag

Lige nu er det mandag aften, og jeg har allerede været i gang med dagen. Jeg startede i Fitness World i morges. Jeg har sat mig for at træne min. 4 gange om ugen. I sidste uge kom jeg afsted på et hold hele 6 gange, og det er en personlig rekord! Jeg er mildest talt pavestolt over den statistik. Og jeg totallos happy over, at Fitness World bliver med at spørge mig, om vi skal lave et samarbejde. Tænk, hvis jeg ender ud som en fitness guru. Det kommer næppe til at ske, men man har da lov at drømme…

Jeg vil gerne blive sundere og stærkere, og jeg har sat mig for at smide nogle kg. Jeg har alt for meget flot tøj i mit skab, der strammer og ikke kommer til sin ret. Så motion og kost er et fokusområde for mig i 2020, og jeg har meldt mig på Michelle Kristensens Bootcamp og tæller artigt knytnæver af kød og grøntsager.

Sådan får jeg tid til at træne

Jeg kan lige nå at aflevere Johs på skolen om morgenen og være på et hold kl. 8.00 i Fitness World. Det betyder, at jeg kan nå at være i bad og være til møder rundt i byen fra kl. 10.00, og jeg kan arbejde og handle frem til kl. 16.00, hvor jeg igen skal hente Johs. Jeg ved godt, at det er de færreste, der kan indrette deres arbejdsliv sådan. Men det er den måde, jeg kan få det til at gå op som eneforælder, og jeg er priviligeret, at jeg er min egen boss.

 

I dag fik jeg besøg af Hifi-klubben. Jeg skal lave en større kampagne for Hifi-klubben, og vi skulle se på mulighederne for at indbygge lyd i mit køkken. Jeg ved ikke så meget om lyd, men det gjorde de mænd, jeg fik besøg af heldigvis. Vi fandt ud af, at der kan installeres en indbygget højttaler i mit køkkenloft via mine loftslamper. Jeg tror, det bliver super godt.

 

Og nu – mens jeg sidder her og laver noget så usexet som momsregnskab, kan jeg lige afsløre resten af min uge…

 

Tirsdag og onsdag

Tirsdag og onsdag bliver lange dag, og det fandt jeg ud af lidt for sent. Jeg skal på tv-optagelser med Hifi-klubben for at besøge forskellige hjem, der har fået lavet større lydinstallationer. Vi er tidligst færdige kl. 19.00 begge dage. Jeg fik optageplanen i weekenden, og det er mildest talt udfordrende som eneforælder at trylle en løsning ud af ærmet på så kort tid og få passet Johs. Jeg var lidt desperado et øjeblik… Heldigvis fik jeg arrangeret en legeaftaler for Johs hos en klassekammerat, der bor tæt på os. Pyha. Lige i sådan nogle situationer længes jeg efter at være en kernefamilie eller have en bedste, der bor rundt om hjørnet.

Jeg kan også se, at jeg slet ikke når at få trænet hverken tirsdag eller onsdag, og det er jeg allerede lidt træt af. Jeg er faktisk nået til et punkt, hvor jeg har lyst til at træne hver dag.

 

Torsdag

Endelig starter jeg dagen i Fitness World. Så snart jeg er ude af badet,  cykler jeg til Retro Villa på Østerbro. Min medarbejder Berit og jeg har sat os for at give butikken en make over, så jeg skal i arbejdstøjet. Jeg nyder de dage, hvor jeg er praktisk og har hænderne nede i noget konkret. Det er så godt for mine tanker at male og tapetsere, og jeg kan blive helt lykkelig af at skabe forandringerne.

Om aftenen er Johs og jeg inviteret over til aftensmad hos en veninde, der bor tæt på os. Hun skrev, at hun havde sat sig for at få flere aftaler i kalenderen med eller uden børn i det nye år, og det går fint i tråd med et af mine nytårsfortsæt, der handler om at ses med flere. Invitere flere. Holde flere middage. Parmiddage. Ud at spise med venner. Ses i børne/mødregrupper. Meget mere, der kan berige og give nærværende oplevelser. Det har jeg faktisk savnet. Nogle gange kan jeg føle mig lidt ensom i mit eget stress og jag. Og jeg er taknemmelig for allerede på torsdag at se frem til at komme i gang med at ændre på det.

Fredag

Jeg starter igen dagen i Fitness World. Jeg har meldt mig på et hold for mave og baller/ben kl. 8.00, og bagefter skal jeg ud og style færdigt i Retro Villa. Om aftenen får min kollega Anne Aarsland og jeg gæster til middag hjemme hos mig. Vi har inviteret de familier, der har lagt hjem til vores kunstsaloner gennem de sidste to år. Vi laver en lille get together aften, og det glæder jeg mig helt vildt til. Som min uge ser ud, når jeg ikke at tilberede den vilde middag, så vi bestiller noget lækkert udefra. Åh det skal jeg vist også husket at få styr på… Der er nok på min to do liste.

Anne og jeg er i fuld sving med at forberede vores 9. Kunstsalon, der åbner den 31. januar 2020 hos Getama ved Marmorkirken. Meget af min tid in between alt det andet arbejde går med at planlægge Frederiks Salonen, ringe sammen med Anne, arrangere samarbejdsaftaler og snakke med kunstnerne. Men at skabe de kunstsaloner er noget af det bedste, jeg ved. Jeg elsker, at jeg sammen med Anne har skabt en niche, hvor jeg kan kombinere min passion for styling og indretning med min baggrund som kunstner.

 

Weekenden

Asbjørn er afsted med sit arbejde hele ugen. Vi forsøger altid at ses, når jeg ikke har børnene. Men i weekenden tager jeg Johs med op til Asbjørns forældre, som han skal møde for første gang. Det er lidt spændende og føles som et nyt skridt. Men vi er på vej i den retning, og vi har også bestemt os for at køre på skiferie til Åre i Sverige i uge 7 sammen med Johs og Asbjørns far og lillebror. Asbjørn og jeg har kendt hinanden i mere end et år, så jeg synes heller ikke, det er forhastet, at Johs nu møder hans forældre.

Jeg ved ikke, om de her planer og tanker er interessante. Og det er langt fra sikkert, at jeg har ligeså spændende uger som Trine… Men det er den uge, jeg har i vente, og jeg glæder mig til det hele. Har du en god uge i vente?

 

Kh Mette Helena.