Mette Helena var egentlig på udkig efter et lille sommerhus i Liseleje, som supplement til sin lejlighed i København, da hun fik øjnene op for huset i Valby og muligheden for at få have året rundt. Så i stedet for at købe sommerhus, solgte hun lejligheden og blev husejer. Men den gule gårdhave skulle først igennem en forvandling – og farvevalget faldt på farvekoden “Liseleje” fra Dyrup, så haven blev en palet af forskellige blå og grønne toner, der giver sommerhusstemning året rundt og leder tankerne hen på strand og badeanstalt.

Før

førbillede have baggård

Den før så triste og kedelige have blev fyldt op med højbede, blomster, krukker og der blev skabt et hyggeligt uderum og det er nu en frodig og hyggelig have at opholde sig i.

Efter

Min have er mit hav
Min have er mit hav

Sommerhygge. Dæk et hyggeligt sommerbord med stofdug, en keramiklanterne og vinglas til de voksne og byg en sandkasse ved siden af, så kan de små børn kan hygge tæt på. Lav et låg, der beskytter mod besøg fra katte. Alle tingene på sommerbordet er fundet på loppemarked.

Indret haven med forskellige ting, der giver den personlighed og charme. Hæng lanterner i træerne

Smukke lanterner i træerne skaber stemning ud på de sene timer. Lanternen her er fra House Doctor.

Min have er mit hav
Min have er mit hav plantekasse bed trækasse

Bambusmøbler er både lette at flytte rundt på, dejlige at sidde i og stærke og holdbare. Tænd lys i lanternerne og tilbring sommerdage i haven med kurvemøbler med hynder og bløde puder.

Højbede er en genial måde at få lidt højde i haven. Lav forskellige små miljøer med duftende krydderurter, nemme grøntsager og smukke sommerblomster. Lav dine egne højbede i forskellige højder, og mal dem i en flot farve, der passer til omgivelserne. Den blå vase i net er et loppefund. Højbedene her er bygget af gamle gulvbrædder fra Genbyg.

Min have er mit hav

sæt hylder op til kurve, potter og pyntefliser. Det giver haven et hyggeligt og personligt præg og et sted at opbevare dine krukker.

Gå efter sjove og anderledes keramikpotter på loppemarkeder og i genbrugsbutikker. Vælg nogle i samme farvenuancer eller med en flot glasur. Miks forskellige slags krukker og trækasser for at få et hyggeligt havelook.

Få Stilen