Make-over: Mette Helenas Entré

 Make-over: Mette Helenas Entré: Entreen er det første rum, der møder dine gæster, så det skal byde velkommen og samtidig løse en lang praktiske udfordringer som opbevaring af jakker, sko, støvsuger, elmåler og alt det andet, der ofte skal gemmes væk. Vi kigger inden for i Mette Helenas entré og får inspiration fra hendes gode ideer.

Før

Entréen trængte til en make-over. Det var hverken en pæn eller indbydende entré man mødte og der manglede både opbevaring til at gemme ting væk og stil, så entréen hang sammen med resten af den flotte herskabslejlighed. Make-over: Mette Helenas Entré

Efter

Make-over: Mette Helenas Entré tapet maling flugger english mist skoskab opbevaring kunst plankegulv trægulv
Make-over: Mette Helenas Entré vintage tapet knagerække maling flugger english mist opbevaring retro villa hjemme hos

Der blev bygget er skab fra gulv til loft, som blev malet hvidt og messinggreb blev monteret. Alle vægge blev malet med farven English Mist fra Flügger og fodlister og karme blev holdt hvide. Et kunstværk er hængt på væggen og i loftet hænger en Galaxy Globe fra Kaja Skytte.

Den gamle knagerække blev genbrugt og malet hvid og på nederste del af væggen tapetserede Mette Helena med retro tapet Vilde og afsluttede tapeten med knagerækken. Til at opbevare handsker og huer er der hængt to kurve op på knagerækken – en nem og dekorativ løsning.

Lav et nøglebrædt eller en lille konsol til at lægge konvolutten, nøglerne osv på. Vi har fundet en gammel original radiatorskjuler på et loppemarked og brugt en rist som nøglebrædt. Vi har spraymalet den.

Et spejl er hængt op med snore ved siden af døren med selskab af en urtepotteskjuler og hvorfor ikke hænge dem på knagerækken. Brug urtepotteskjuleren til opbevaring af læbepromader, kam og hårspænder.

TIP til entreen

1) Vælg knager, hvor der kan hænge noget på. Vi anbefaler de klassiske messingknager fra Retro Villa. Undgå store smarte fikse moderne knager, hvor stropperne på jakkerne ikke kan gå over.
2) Tænk i opbevaring bag låger. Udnyt højden. Indbyg elskjuler i skoskabet. Gem sko væg. Byg én sammenhængende opbevaringsløsning.
3) Vælg en lys farve. Mal alle vægge og evt træværk i samme farve. Vælg en en robust vægmaling – fx glans 10, der er vaskbar og kan klare våde jakker og slid.
4) Del væggen op med en lang knagerække fra væg til væg og tapetsér fx forneden. Tilføj charme med tapet.
5) Forhold dig til din boligs stil og vælg look derefter, så dine makeovers i entréen bliver i forlængelse af boligens stil og alder og bliver en slags teaser for resten af dit hjem.
6) Tænk også i børnehøjde og hæng en knag eller to, hvor dine børn kan nå. Så er der større chance for, at de små faktisk selv hænger jakken op.
7) Lav et nøglebrædt eller en lille konsol til at lægge konvolutten, nøglerne osv på. Vi har fundet en gammel original radiatorskjuler på et loppemarked og brugt en rist som nøglebrædt. Vi har spraymalet den.

Få Stilen

Mojoo Spejl – 299kr