Projekt Nyt Tapet

Det er nemmere og hurtigere at tapetsere end du tror! Følg med i den forvandling Mette Helena har gang i i hjemmet lige nu. Se starten af ”projekt nyt tapet” nedenfor:

Du behøver ikke skifte alt i stuen ud, for at få et nyt look. Med en enkelt tapetseret væg i en kraftig farve, får hele rummet et andet udtryk.

Fra tanke til handling er der sjældent langt i Mette Helenas hjem og hun skaber resultater med wow-effekt. Forvandlinger og forandringer er som en hobby for Mette Helena og denne gang var det i stuen, der skulle ske lidt.

Den røde tapet fra Retro Villa gør væggen mere synlig op imod de blå velourgardiner og det sparsomme lys fra vinduet.

Når tapeten er sat op, starter en ny process – beslutningen om, hvad der skal op og hænge på væggen eller om der skal hænge noget.

Vi skal nok vise jer det endelige resultat, når der er blevet hængt ting op på væggen og sat møbler ind i rummet. Velourpuderne er fra Christina Lundsteen og printet med et rødt ansigt er fra Sjulle.

Er du blevet inspireret til selv at prøve kræfter med forvandling i hjemmet, så se mere på Retrovilla.dk, hvor vi både har masser af tapeter og en guide med tips til, hvordan du sætter tapet op med et flot resultat.