Idé, tekst og Styling Mette Helena Rasmussen. Foto Tia Borgsmidt.

Det kan være virkeligt svært at vælge mellem alle de smukke tapeter, der findes og forestille sig resultatet, når børneværelset skal indrettes. Men hvorfor ikke vælge dem alle? Lav din egen unikke og personlige sammensætning af dine yndlings tapeter i farver, der harmorer flot sammen.

“Det kan godt betale sig at investere energi og timer i indretningen af dine børns værelser. Gør børneværelset til et rum, der indbyder til leg – og et sted hvor dine børn tilbringer timer, inden de måske alligevel til sidst invaderer stuen med kasser med lego og barbiedukker. Og tag udgangspunkt i dit barns alder, interesser og vær ikke bange for at indrette en scene, et sminkerum eller en købmandskiosk,” siger Mette Helena Rasmussen.

Klassikeren Uanset om du skal indrette et deleværelse eller rummet kun er til ét barn, er en klassisk køjeseng et hit. Så er der en altid ekstra sengeplads, hvis mormor eller en skolekammerat, kommer på besøg og skal overnatte. Børge Mogensen køjesengen i teak og vintage lysekronen er fundet på Lauritz.com, klædeskabet er fra Moster Olga, og den hvide hylde med skuffer er fra Trævarer Fabrikernes Udsalg.

MGP prinsesse Go a head Hannah Montanah. Nu er koncerten i gang! Et spejl – mere skal der ikke til. Har MGP steget poden til hovedet, kan du indrette et legehjørne med et spejl, hvor der kan leges klæd ud, synges og danses, når ghettoblasteren spiller for fulde gardiner. Væggen er malet grå med ‘Torden’ fra Dyrup. Teakspejlet er dekoreret med vintagetapet fra Retrovilla.dk og spejlstickers fra Design By Us, og knagerækken er købt hos Genbyg.dk. Bogstaverne er fra Tiger, og der er plads til forbedringer mht retskrivning.

retro spejl scene udklædning
mgp fest retro villa

TIP: Miks forskellige småmønstrede vintagetapeter i Liberty stil. Du skal bruge én bane af hver, der går fra gulv til loft. Vælg rosa og brune tapeter, der er smukke sammen og komplementerer hinanden flot. Tapeterne er alle fra Retrovilla.dk og koster 100 kr. pr meter.

retro villa tapet børneværelse reol sengetøj

Få stilen
Er du vild med ideen, og har du mod på at kaste dig ud i at lave din egen personlige væg med forskellige baner småmønstret tapet, anbefaler vi dig disse tapeter – klik på tapeterne for at se mere: