Loppemarked Leipzig book billet but tur mette helena rasmussen

Er du vild med loppefund? Tag med Mette Helena Rasmussen på loppeweekend til Europas Største Loppemarked i Leipzig den 25., 26. og 27. august 2017. Du får Mette Helenas bedste tips til gode fund, og hotel og transport og en super sjov aften er inkluderet i prisen.
Book din billet her

Mette Helena Rasmussen holder to gratis workshops til Design Week Kolding

3-dages ophold til Europas største mobile loppe- og antikmarked i perioden 25. – 27. august 2017
I samarbejde med Egon’s busser – læs historien her – og Mette Helena Rasmussen (dommer i Nybyggerne på TV2, deltager i Loppe Deluxe på TV2, ejer af Retro Villa, stylist m.m.) arrangerer ausfahrt.com tur til Leipzig til Europas største mobile Antik- og loppemarked med 2 messehaller på hver 5000 m2 samt et kæmpe udendørs areal.

loppemarked flea market bustur mette helena rasmussen

I turen er indeholdt:
4-stjernet bus tur/retur til Leipzig med afgang den 25. august kl. 06.30 i Fredericia, opsamling på Ølby Station ved Køge kl. 08.45. Afgang med færge fra Gedser kl. 11.00 med ankomst i Rostock kl. 12.45. Ankomst i Leipzig forventes at være omkring kl. 18.00.

Undervejs i bussen vil Mette Helena komme fortælle om, hvad der er hot at finde lige nu, fortælle om, hvad et godt loppefund er, hvordan man hurtigt overskuer en stand, hvornår man skal købe med hjertet m.v. Det vil være muligt at stille spørgsmål undervejs til Mette Helena.

Vi vil lave lidt konkurrencer undervejs og i det hele taget sørge for, at vi alle får en skøn tur til Leipzig.

Mette Helena vil være på antik og loppemarkedet hele lørdagen og vi vil aftale nogle mødesteder, hvor vi kan se, hvilken stand hun synes, er den bedste på markedet.

Efter markedet vil det være muligt at mødes på hotellet og snakke om alle vores fund og se, om vi har gjort et godt kup.

2 x overnatning på Life-Style hotel med morgenmad i delt dobbeltværelse (med Twin Bett) eller i enkeltværelse, 2 x aftenmenu med 2 glas vin pr. person, bus til Antik- og loppemarkedet lørdag morgen (åbent fra 07.00-15.00) samt bus retur på 2 aftalte tidspunkter. Hvis man hellere vil tage S-Bahn, kan man også gøre det, på egen regning. Der vil være en velkomstdrink  på ankomstdagen i fantastiske omgivelser tæt ved hotellet, entré lørdag aften til et danse-/spillested inklusiv en velkomstdrink, hvor vi sammen kan hygge os og dem, som har lyst, kan tage en svingom.

Pris pr. person i dobbeltværelse: 3.000,-
Pris pr. person i enkeltværelse: 3.500,-

Hjemrejse med med afgang den 27. august kl. 11.00 fra Leipzig.  Afgang med færge fra Rostock kl. 17.00 med ankomst i Gedser kl. 18.45. Ankomst til Ølby Station kl. 20.15 og i Fredericia kl. 22.30.

loppemarked i Leipzig
loppemarked i Leipzig lækkert hotel ferie

Seneste tilmelding 16. juli 2017.

Turen finder sted ved min. 30 deltagere. Der vil, ved booking, skulle betales et bindende gebyr på 1.000,- og resten af opholdet skal betales senest den 11. august 2017. Skulle turen ikke blive til noget, vil det indbetalte depositum blive tilbagebetalt ved aflysningen.

PS: Det er ikke muligt at transportere store møbler hjem i bussen, så derfor handler det også om at finde mindre og ikke mindst spændende loppefund.