Mette Helena gæster Design Week Kolding fredag den 2. juni og afholder to Gratis Workshop’s for voksne kl. 14-17 i Det gamle Turistkontor og 18-21 i Kolding Storcenter. Alle kan deltage uanset fagligt niveau, og det er gratis at være med.
Lav din egen kunst med Mette Helena Rasmussen

Kom til Gratis Kunst Workshop med Mette Helena Rasmussen fra Retro Villa og Nybyggerne på TV2. Lær at lave dine egne Dada inspirerede collager og kunstværker – Design Week Kolding

Dadaisterne tog allerede i årene efter Første Verdenskrig forskud på en af tidens helt store tendenser: Upcycling. På workshoppen lærer vi at lave vores egne assemblages, collager og relieffer. Vi bruger genbrugsmaterialer, papirrester, skrot, tekstiler og hvad vi ellers finder på. Mette Helena holder et kort  oplæg med ideer til at indrette sig med kunst og skabe egne værker, og så kaster vi os ud i komponere, lime og banke kunst sammen. Du skal ikke medbringe andet end praktisk tøj. Mette Helena finder materialer, men har du allerede noget derhjemme, du drømmer om at lime sammen, skal du endelig tage det med.

kunst mette helena kreative dage kolding

Gratis Kunst workshop med Mette Helena Rasmussen fra Retro Villa og Nybyggerne. Mette Helena underviser til Design Week Kolding i Dada kunst.

Mette Helena Rasmussen er kendt som designdommer i Nybyggerne, loppefinder i Loppe Deluxe og indretningsekspert i Go’Morgen Danmark. Mette Helena har en Master in Fine Arts fra Det Kongelige Danske Kunstakademis Billedkunstskoler og ejer Retro Villa. Mette Helena styler og skriver artikler for en lang række danske og udenlandske boligmagasiner og virksomheder. Følg @retrovilla og @mettehelena på Instagram for mere inspiration.

Her kan du læse meget mere om den gratis workshop i Det Gamle Turistkontor kl. 14.00-17.00 og workshoppen kl. 18.00-21.00 i Kolding Storcenter. Ingen tilmelding – du skal bare møde op!

Arrangementet er arrangeret af Design Week Kolding 2017, og det er gratis at deltage.