Drømmer du om et nyt badeværelse, men synes du ikke lige økonomien er til det eller bor du i lejelejlighed? Få gode ideer til at lave en make-over af dit badeværelse på budget. Du når langt med god opbevaring, nye armaturer, nyt forhæng, tekstiler, duftende sæber, lækre hammanhåndklæder og Home Junkie flisestickers, der giver nyt liv til trætte fliser.

giv nyt liv til dit badeværelse på budget

Badeværelset var langt og smalt, hvide trætte fliser og der var mangel på opbevaring og personlighed. Mette Helena Rasmussen var i Go’ morgen Danmark TV2 og fortalte om, hvordan hun lavede om på et lille badeværelse og gjorde rummet mere brugbart.

Det er småting der skal til, for at få et nyt look i dit badeværelse. Installer et nyt armatur, forfrisk dine fliser med tile stickers fra Home Junkie og placer dine tandbørster i et nyt krus fra Birgitte Ran på en flot flise fra File Under Pop.
Et skab til opbevaring kan skabe ro og fjerne dine smånips og du kan lave en udstilling af lækre sæber fra Munkholm, kunst og duftlys.

Hæng nogle lækre hammamhåndklæder op på nye knager, stil grønne planter på badeværelset, forfrisk fliserne med klistermærker fra Home Junkie og installer et nyt brusehoved – små detaljer, som alle er med til at give et frisk pust og nyt liv til badeværelset.

Badeforhæng fra Home Junkie, et gulvtæppe fra House Doctor og en ny lampe, samt nye armaturer er med til at færdiggøre rummet og give dig et nyt look i badeværelset.