Det italienske par Nicoletta og Romeo bor til daglig i Bankok, Thailand og har sammen 3 børn, Flavio 7 år, Giorgia 8 år og Paola 5 år. Nicoletta er stylist og fotograf og har den inspirerende Instagramprofil @nicoletta.romei, hvor hun viser billeder fra sit liv og hvordan hun har stylet børnenes værelser med vintage tapeter fra Retro Villa.

Vintage wallpaper retro villa nicoletta romei

Hvilken stemning gik du efter, da du indrettede dine børns værelser?
Jeg elsker at indrette mit hjem og specielt for børnene, det er så sjovt. Resten af mit hjem følger et farveskema og alting er placeret velovervejet, men på børnenes værelser tør jeg mere. Når jeg indretter børnenes værelser, har jeg altid deres personligheder med i overvejelserne og fokus er på, at de både skal kunne leve, lege og sove derinde. Der er en ting der går igen på alle tre værelser og det er, at der er et touch af vintage, for jeg elsker vintage. Udover vintage, er værelserne i forskellige farvetoner. Når man går ind på værelserne, ønsker jeg at man kan mærke deres personlighed og sjæl i værelset.
For eksempel har jeg indrettet halvdelen af min drengs værelse i en mørk blå, ‘St. Pauls Blå’ fra Jotun, fordi jeg synes at farven passer til hans personlighed med dybe følelser og ro på samme tid. I pigernes værelse har jeg valgt at sætte to forskellige vintagetapeter op fra Retro Villa. Vintage looket giver mere karakter til deres værelse og det repræsenterer også deres egen personlige stil.

Hvad er dit bedste tip, når man skal indrette et børneværelse?
Jeg vælger ofte en væg eller et lille stykke af en væg i værelset, som jeg maler eller som i pigernes værelse, sætter tapet op på. Jeg kan godt lide at indrette et hjørne i værelset, som skiller sig ud fra resten og vil give kontrast og karakter til værelset. Det er mit bedste tip!

kidsroom børneværelse nicoletta romei

Hvordan skaber man bedst et børneværelse, der indbyder til leg?
Jeg vil ikke gentage mig selv, men fordi det er et soveværelse, men der også skal være plads til flere ting i rummet, synes jeg det er en god ide at indrette et enkelt hjørne i værelset til kreativitet. Samtidig skal der jo også være plads til en seng i et miljø, der signalerer afslapning og søvn. Dette er sikkert grunden til, at jeg indretter de små områder med tapet og maling.

Hvor finder du inspiration?
Siden internettet blev en del af vores daglige liv, finder jeg masser af inspiration på internettet. Jeg bruger Pinterest og Instagram, som er to virkelig gode værktøjer til at samle inspiration, men jeg er også af gammel vane og bladrer stadig gennem interiørmagasiner så ofte jeg kan. Jeg har en god samling af magasiner nu.

Hvad er dit næste projekt?
Det er et sjovt spørgsmål, for jeg har faktisk ikke nogle projektplaner lige nu, fordi jeg har allerede to projekter i gang. Jeg er midt i at dekorere mit sommerhus og min nye lejlighed i Milan, så jeg synes mine hænder er ret fulde på nuværende tidspunkt.