Retro Villa

Et smukt børneværelse i vintage stil med plads til leg, er stikordene i Frederikkes børneværelse. Vi har spurgt ind til Michelle´s bedste indretningsideer og tips til børneværelset.

Hjemme hos

Hvem: Michelle Maul
Hvad: Børneværelse
Følg hende på Instagram: @mrs_awesome_maul

Om Michelle:

Michelle er 34 år, og er marketingskoordinator og arbejder til dagligt med grafik, SoMe og website hos et shippingfirma. Hun er bosat i Esbjerg og har en datter Frederikke på 2 år og 6 mdr og venter lillesøster, Karoline med termin den 4. Marts 2020.

Hvilken slags hus bor I i?

Michelle bor, sammen med sin lille familie, i et gammelt byhus fra 1906 i to plan, som de har renoveret fra ende til anden. De beholdt kun ydermurene (se før billeder af huset overfor).  De købte et dødsbo og rev alt ned pånær ydermurene. De havde kontaktet afdøde per brev og skrevet, at de var interesseret i huset, hvis hun nogensinde ville sælge. Michelle fortæller: “Hun var 94 da hun døde og havde bedt hendes børn sælge til os efter hun havde modtaget brevet, såfremt de ikke ville have huset. Hun døde uden smerter 4 dage efter jeg havde sendt hende brevet…! Så er ret sikker på det var skæbnen vi skulle bo her.”

Hvor længe har i renoveret?

“Vi har selv stået for al planlægning og beslutninger, men har haft håndværkere på det meste af renoveringen. Det tog 7 mdr i alt, Frederikke var 4 mdr da vi gik igang. Vi flyttede ind i huset i Maj 2018.”

Hvad er jeres næste projekt?

“Vi har et stort soveværelse med hems. Det store soveværelse (som er større end Frederikkes nuværende) ville blive et rigtig godt fælles børneværelse. Så er ret sikker på, at når Baby K bliver lidt større, så ender “forældrene” på det lille værelse. Kunne være fedt at udnytte hemsen – måske endda børnene vil sove sammen.”

 

Hvad er dit bedste tip til at indrette et børneværelse med skrålofter? 

“Find ting der kan hænge lavt på væggen. Evt smalle hylder/reoler ligesom dem fra trævarefabrikken eller en bogreol, så man stadig kan bruge væggen. Synes det fungerer rigtig godt med lavthængende opbevaring. Når en af pigerne skal have en større seng, vil vi selv bygge den ind så vi kan udnytte rummet på den måde, hvis de beholder det lille værelse.”

Hvor er interiøret i børneværelset fra? 

Det er blandet vintage og nyt. Tipi´en er et arvestykke. Ringe og gulvtæppe er fra Søstrene Grene .

Hvad er vigtigt for dig, når du indretter børneværelser?

“At det er pænt og harmonisk samtidig med der er plads til masser af leg. Elsker stråkurve i alle afskygninger til at pakke alt det “rodede” legetøj væk i. Vi har dem også i stuen hvor Frederikke har sit LegeKøkken og en forfærdelig masse farverigt legemad. Der kommer jo plastiklegetøj i alle former fra bedsteforældre og andre, men mit æstetiske øje er ikke vild med det (igen er opbevaring altafgørende) – Men jeg opfordrer familie og venner til at købe træ og rigtig gerne genbrug fra mødrehjælpen eller lign.”

Hvor finder du inspiration?

Pinterest! Og rigtig meget Instagram. Men også i fysiske børnebutikker.

Få Stilen