Butiksindehaver Maria Toft er 45 år og har butikken Bohohabits og bor til daglig selv på Frederiksberg. Maria anvender flere af Retro Villas vintage tapeter til at friske varer op i sin butik på Vesterbro. 
Hvad er dine bedste tips når man vil indrette med tapet? Vær 100% sikker på det tapet du vælger, fordi det er et større projekt hvis det skal ændres. Mix tapeter i et rum, som jeg f.eks har gjort i vores soveværelse. Jeg elsker mønstre og prints og at mixe dem, og ved at mixe to tapeter sker der noget magisk.
Hvad er dit næste projekt? Vores gæste toilet. Min tanke er at både vægge og loft skal tapetseres.

Hvor har du sat tapet op? Hvilken stemning gik du efter? Maria har sat tapet op i stort set alle rum i lejligheden. I stuen er en enkelt tapet tapetseret og ellers er alle vægge tapetseret i de andre rum. “Jeg elsker den stemning det giver og fylder rummet på en helt anden måde. Tapeter hygger og giver kant og dybde til et rum. Jeg ville ikke kunne undvære tapeter i min indretning for mig er det prikken over i’et.”

Maria har tapetseret på datterens værelse, i stuen og i entreen hjemme i lejligheden på Frederiksberg og der bliver ofte sat tapet op i butik Bohohabits.

Pop up RETRO VILLA i butikken i Tullinsgade fra lørdag den 4. maj, hvor der er markedsdag på Værnedamsvej og Tullinsgade.

Vi besøger @bohohabits i Maj måned

Adressen er: Tullinsgade 3, 1618 København V

Vi håber, I har lyst til at kigge forbi ?