dining and wine Køkken makeover paulo

Dining & wine – Køkkenet, der var indrettet i en tung 90er stil med alt for mange køkkenelementer, blev forvandlet til et lækkert leverum, der indbyder til vinsmagning eller hyggestunder med familien. Dining & wine

Før

Køkkenet var gammelt og slidt og der var alt for mange køkkenelementer, som stjal plads fra en potentiel spiseplads til hele familien. De mange skabe tog også alt lyset og stjal alt opmærksomheden. Dining & wine 

Der var ikke plads til tørretumbler eller vaskemaskine i lejligheden, så dette skulle tænkes ind i planløsningen. De mange skæve vinkler og gasrør fra gulv til loft, gjorde køkkenet mindre hyggeligt. Fliserne på gulvet faldt ikke i Paulos smag.

Efter

Dining & wine køkken make over kabe spartel mosaik hjørnet roomstore lamper
Dining & wine sildeben mosaikhjørnet JKE design makeover køkken reol opbevaring sort lampe

Køkkenet fra JKE Design er fuldendt med en hvid corian bordplade, der er smeltet sammen, så man ikke kan se samlingerne. Rummet skulle have en spiseplads, derfor er der modsat køkkenelementerne indrettet en hyggelig spisekrog med nogle gode siddepladser. Der blev fjernet et gasrør samt et af de to højskabe. Franklinlampen i messing er fra Menu, bordet er fra M’s furniture, stof stolene fra Gubi og den sorte stol er fra Genbyg, puderne fra Retro Villa.

Døren er det eneste Paulo har beholdt fra det tidligere køkken. Den passede også fint ind, til det rå og industrielle look. Radiatoren ovenover er fjernet for at give plads til fliserne.
Reolen er sammensat af kasser fra Trævarefabrikernes Udsalg, der bl.a. både passer til mindre ting som tallerkener, samt til den store vinreol, der er et rejsefund. Krukken fra North by North giver en rå stemning til den enkle hvide reol. De sorte lamper hedder ‘Gras’ fra Roomstore

Dining & wine køkken make over make-over sildebensmønster sileben jke køkken metallamper sort lamper

Bagvæggen er spartlet med indfarvet spartel fra Kabe Copenhagen i farven Lava, hvilket giver en maskulin og varm stemning til rummet. Det smukke bord i røget eg fra M’s furniture passer perfekt til den hyggelige men samtidig elegante stemning. Lampen er fra Menu, og litografiet fra Edition Copenhagen af Alexander Tovborg.

Efter at have gravet sig igennem to lag fliser i både køkken og entré, kom det originale trægulv frem, som blev slebet og malet med Cumulus fra Dyrup. Køkkenet der indbyder til Dining and Wine har selvfølgelig et vinkøleskab. Skabet her er fra Miele. Køkkenet er fra JKE, lamperne fra Roomstore og fliserne er fra Mosaikhjørnet.

Tip. Costumize dine reoler fra Trævarefabrikernes Udsalg, og få en personlig og funktionel opbevaring. Her er reolerne sammensat af forskellige størrelser, der bl.a. både passer til mindre ting som tallerkner, samt til den store vinreol, der er et rejsefund. Krukken fra North by North giver en rå stemning til den enkle hvide reol. Den sorte støbejernsgryde er fra Gense, tallerknerne er fra Lyngby by Hilfling, keramik fra Retro Villa og Ran Porcelain.

Efter at have gravet sig igennem to lag fliser i både køkken og entré, kom det originale trægulv frem, som blev slebet og malet med Cumulus fra Dyrup. Den støvede grønne væg i entreen fortsætter i den brede dørkarm og er en flot overgang til det mere maskuline og industrielle køkken. Farvekoden hedder NCS 2105-G08Y. Knager fra Munk Collective. Dining & wine 

Få Stilen

Ferm Living Tekande – 499kr