Søndag den 8. december udløber de første give aways i Boom Agency’s store Julekalender på Instagram. Du kan vinde de skønneste præmier. Har du nået at deltage i dem alle?

På jeres opfordring satte jeg mig for at lave give aways på min instagramprofil. Jeg havde forestillet mig, at konkurrencer nemt kunne opfattes alt for kommercielle og som noget, man nærmest uundgåeligt falder over inde på Instagram i stil med rødder og træstubbe i en skov. Men det var dét, I ønskede jer – og så er det også det, I får. Læs hvad I skrev til mig.

Jeg besluttede mig for at sammensætte en Julekalender, der afspejler mig og mit univers. Alt det, jeg synes er berigende. Kunst, koncertoplevelser og kjoler. Design, restaurantbesøg, kunsthåndværk og hotelovernatninger. Jeg tog kontakt til flere af de brands, jeg i løbet af året har samarbejdet med. Jeg blev fuldstændig overrumplet: Alle havde lyst til at smide noget helt fantastisk i puljen.

Derfor udviklede min giveaway-idé sig lynhurtigt til en stor Julekalender i samarbejde med mine influentkolleger i Boom Agency. Vi samlede endnu flere lækre gaver sammen, og frem til den 24. december kan du vinde de vildeste præmier på kryds og tværs på vores instagramprofiler.

Her får du et overblik over 13 konkurrencer, du kan deltage i denne uge:

 • Søndag den 8. december udløber konkurrencen om at vinde 2 Miira 4 opal pendler designet af Sofie Refer fra Nuura Lighting til en værdi af 6.699 kr. pr stk. Jeg har selv en Miira lampe i mit soveværelse, og jeg elsker den. Deltag hos @retrovilla og min veninde @Madebymee.
 • Husk også at deltage i lodtrækningen om 4 billetter til decembers hyggeligste julekoncert d.14. december kl 13.00 i Tivolis Congress Center. Det er min vidunderlige Boom-kollega Jasmin, der optræder i selskab med Stig Rossen, og du kan vinde billetter til en værdi af i alt 1.900,-  hos @jasmingabay og @mettehelena senest den 8. december.
 • Mandag den 9. december er sidste chance for at vinde 6 ruller valgfri Retro Villa vintagetapet til en værdi af 3.000 kr. Deltag hos @danicachloedk og @stonemuse
 • Samme dag udløber lodtrækningen om det fineste håndklippede unika papirjulepynt af kunsthåndværker Tine Brask til en værdi af 1.500,- hos @mettehelena og @jasmingabay
 • Trænger du til smukt lingeri? Tirsdag den 10. december trækker vi en vinder af et gavekort til Anne Sax Lingerie på 1.500 kr. inkl. private fitting i Anne Sax’s butik i januar 2020. Deltag hos @mettehelena og @jasmingabay.
 • Var det noget med en frokost i selskab med din yndlings instagrammer? Kom med Danica, Jasmin og mig på vores yndlings frokostrestaurant Kerne Pavillionen ved søerne. Vi skal spise smørrebrød, drikke vin og sludre. Tre af vores følgere kan vinde denne små skøre og hyggelige konkurrence – der trækkes én vinder fra hver af vores profiler. Onsdag den 11. december er sidste chance for at deltage i konkurrencen om en frokost på Kerne Pavillionen – som allerede er datofastsat til torsdag den 9. januar kl. 12.00. Du skal deltage hos @jasmingabay, @danicachloedk og @mettehelena.
 • Samme dag trækker vi to vindere af 2 x valgfrit voksensengesæt fra Studio Feder. Deltag hos @retrovilla og @ditteblog
 • Torsdag den 12. december finder vi vinderen af Klassik Studio beauty box skrin i eg til en værdi af950 kr. Har du husket at deltage hos @ditteblog og @stonemuse?
 • Måske ser du frem til en sundere livsstil i januar? Så er det måske lige dig at være med i konkurrencen om at vinde en tre dages Slowjuice-kur og kickstarte dit nye jeg med et boost af vitaminer? Værdi 999 kr. Se hvordan du kan vinde hos @jasmingabay og @danicachloedk.
 • Fredag den 13. december kan to heldige følgere blive vindere af hver deres Rope Mirror fra Eva Solo i str. Ø50 cm og Ø70 cm til hhv. 1.599,- og 1.999,- fra EvaSolo. Læg dit lod i puljen hos @stonemuse og @ditteblog.
 • Samme dag kan du vinde et gavekort til de smukkeste tørrede evighedsbuketter mm. fra Blomsterbørn Cph til en værdi af 4.000 kr. Det foregår hos @jasmingabay og @retrovilla
 • Kan vi friste med en parfume? Du kan vinde din yndlings duft fra Clean til en værdi af 499-599 kr. Der findes tre vindere lørdag den 14. december hos @Jasmingabay, @mettehelena og @danicachloedk
 • Lørdag er også sidste chance for at vinde et smukt sort vitrineskab til en værdi af 3.800 kr. Deltag hos @retrovilla og @stonemuse

Jeg har ikke de store erfaringer med give aways, men Danica, Jasmin, Ditte, Michelle og jeg har gjort os mega umage for at finde nogle skønne og særlige ting til jer. Jeg håber, at I vil tage godt i mod det og har lyst til at være med i konkurrencerne. I næste uge laver jeg et endnu et indlæg over de næste mange giveaways.

Kh Mette Helena.