Er du vild med indretning, design, DIY og boligmagasiner? Er du kreativ og fuld af gode ideer til redaktionelt stof? Kan du se forskel på Isabellas og RUM, og har du lyst til at prøve kræfter med indretning og styling?

Søg om et ulønnet praktikforløb i Retro Villa som boligstylist fra januar 2017 i 10-14 uger. Er du designstuderende på KEA, Teko, Kolding eller Danmarks Designskole, er du velkommen til at ansøge om praktikplads i Retro Villa. Vi tilbyder to spændende praktikpladser til idérige, energiske og selvstændige designstuderende, der ønsker at udfordre sig selv og som hverken er bange for at tage fat eller få maling på tøjet. Du vil som praktikant følge fotograf Tia Borgsmidt og Mette Helena Rasmussen tæt i deres arbejde, og du kommer med til PR events i en lang række designvirksomheder og på fotooptagelser både på studie og på boligreportager på location. Du skal udføre make overs fra forskellige rum, og du er med i processen fra moodboards og plantegninger til at male, tapetsere, indrette, finde regi, style, deltage i fotoshoots og skrive teksterne. Sammen med en anden praktikant skal du komme med dine egne ideer til DIY artikler, du brænder for at lave – og som du realiserer i løbet af praktikperioden. Praktikken er ca. 37 timer per uge og er ulønnet.

Ansøgningsfrist Primo december 2016. Kontakt Mette Helena Rasmussen Retrovilla@gmail.com Mob: +45 2215 4058

Fotos: Tia Borgsmidt Netværk betyder alt Designstuderende og vinder ad Den Gyldne Pelsnål 2010 Maria Rokkedahl fik styrket sin tro på fremtiden og opbygget sit netværk under sit praktikforløb hos Mette Helena Rasmussen. “Tidligere var jeg nervøs for at blive selvstændig, men efter at have været i praktik hos Mette Helena Rasmussen tænker jeg meget mere optimistisk om min fremtid som designer, og jeg er blevet inspireret til at kaste mig ud i projekter, sætte højere mål og turde satse. Det var berigende at få skabt en masse kontakter i branchen, og det var sjovt at realisere mine ideer og være med til at indrette FISK, Retro Villa og lave boligreportager for BoligLiv og Bolig Magasinet. Mette Helena Rasmussen gav mig et indblik i virkeligheden som designer og de mange muligheder, jeg har, når jeg er færdiguddannet. Jeg har erfaret gang på gang, at et godt netværk betyder ALT. Retro Villa er ikke en typisk tekstilvirksomhed, men jeg føler mig styrket som designer på mange andre måder efter praktikforløbet. Teknikkerne lærer vi på Designskolen, men at leve af at være designer får man ikke undervisning i. Det skal man selv erfare. Jeg vil anbefale dette praktiksted på det varmeste, hvis du interesserer dig for indretning og vil have ansvar og en god praktikoplevelse.” Maria Rokkedahl