Dansk
English
Din kurv
0
Retro tapeter LysestagerGreb og knagerKeramikTekstilerPotter og VaserGrafikDekorationLamperOpbevaringKøkkenMøblerTil BørnUdsalgJulPopulære tapeter

Nyhedsbrev


Retro Villa støtter Børnefonden

Retro Villa støtter Forældre og Fødsel

 

 

 

PraktikNyt 5 - Retro Villa i Go' Morgen Danmark

Tuesday 28 August 2012 16:23,

Retro Villa i Go' morgen Danmark

Af Kristina Ahm & Therese Steffensen.

 

Hvis man sammen sætter lidt trækasser, tapet, en masse nips,  indretningstips  og lidt kork, hvad får man så? Jo, man får en tur i Go'morgen Danmark med Retro Villa. 

 

Søndag d. 26. August var vi  i Go' morgen Danmark og give gode råd til indretning af hjemmet. Selvfølgelig havde vi leget lidt med tapet og vi endte ud i en meget smuk reol lavet ud af tapesede bogkasser fra trævarefabrikkernes udsalg - og en masse fine nips.

 

Vi var i studiet og gøre klar allerede fredag middag. Her klargøring af væggen som kasserne skal bores op på. Den er malet med farven "Gråspurv" fra Dyrup.

 

 

 

Lidt finjusteringer, og lidt prøve-styling - og en mandlig beundrer af reol-princippet! Så det forsikrede os om at vi var på rette vej.

 

 

 

Endeligt resultat fredag! - det hele pilles ned igen og skal det bare blive søndag.

 

 

 

Søndag formiddag - SÅ er vi igang - de sidste forklaringer på plads inden kameraet for alvor begynder at rulle. Søde Ibi er vores vært.

 

Så er der indslag; Der forklares hvordan man tapetserer, hvordan kasserne skal hænges op og lidt generalt om hvilke boligtendenser vi har for tiden.

 

 

 

De sidste kasser er tapetseret  og alle kasserne er kommet op på væggen. Nips på plads og starinlysene tændes inden fremvisning af det endelige resultat. Vi synes det blev rigtig fint :)

 

Malingen er fra Dyrup. Diverse nips, vaser og lysestager er fra Pure Culture, se nogle af produkterne her. Tapet, selvfølgelig, fra Retro Villa. Bogkasser fra Trævarefabrikkernes Udsalg

 

 

Retro Villa skal ind og give gode tips til indretningen igen d. 8. september - Vi glæder os!

Følg med og se hvad vi finder på næste gang! 

 

Glædelig Reol-bygning

Kristina og Therese.

Kategori: PraktikNyt.