Dansk
English
Din kurv
0
Retro tapeter LysestagerGreb og knagerKeramikTekstilerPotter og VaserGrafikDekorationLamperOpbevaringKøkkenMøblerTil BørnUdsalgJulPopulære tapeter

Nyhedsbrev


Retro Villa støtter Børnefonden

Retro Villa støtter Forældre og Fødsel

 

 

 

Spørgsmål og Svar om boligreportager

Her har vi samlet ofte stillede spørgsmål og svar om boligreportager

Jeg synes jo selv, jeg mit hjem er fantastisk og indrettet lige efter mit hoved. Men hvordan ved jeg, om I kan bruge det?

Selvfølgelig bor du fantastisk! Mail mig billeder fra dit hjem. Måske det er lige den stil, magasinerne efterspørger nu og her. Jeg kan sagtens abstrahere fra lidt rod,  støv, endnu ufærdige projekter og dårlig billedkvalitet. 

 

 

Skal vi være hjemme og være med på billederne?

Ja tak, hvis I kan! Det er hyggeligt, at hele familien er hjemme, så vi både kan få liv og søde børn med på billederne, hvis det er muligt. Boligreportager handler om jer og det liv, I lever i jeres hjem.

 

 

Skal hele huset være perfekt, ryddet op, nymalet og renskuret?

Nej, ingen stress! Vi bliver heller aldrig selv helt færdige med at indrette derhjemme, og der er altid noget, der lige kan lidt være anderledes (og jo, vi har også et rodet pulterkammer, der ikke må åbnes).

Jeg hjælper dig som stylist med at få det allerbedste frem i dit hjem, og vi forventer hverken, at ruderne er pudsede, eller at dit hjem er klinisk rent. 


  

Må vi få billederne selv?

Ja! I må gerne få de redigerede billeder i til privat brug, men vores billeder må ikke offentliggøres på blogs, hjemmeside, ejendomsmæglersites, i erhvervsmæssig øjemed eller videregives til 3. mand uden vores accept.

 


Giver I gode råd til indretningen, nu I er der?

Ja da! Spørg os endelig om vores mening og ideer. Vi vil gerne hjælpe, hvis vi kan.

 

 

Er I gode til det I laver?

Ja hvis vi skal sige det selv! Men du kan også spørge læserne. I to år i træk har Bolig Magasinets læsere ratet en af vores artikler som den mest populære, og det er vi i al beskedenhed meget stolte af.

 

Det var sikkert også en stor prangende bolig, læserne kårede som den bedste?

Nej! Det var såmænd bare en lille to værelses lejlighed, der var indrettet funktionelt og hyggeligt med inspirerende og smukke løsninger og en IKEA sovesofa, og det er netop dét, der gør et hjem interessant. Ikke størrelsen eller prisen på møblerne. Se reportagen her!


 

 

Jeg har stadig en masse spørgsmål. Må jeg lige ringe eller maile?

Ja da! Du kan altid få fat i mig Tlf + 45 22154058 eller mail Mettehelena@retrovilla.dk

 

 

Ps! Det er altså ret fedt at få lavet en boligreportage og se sit dejlige hjem fotograferet professionelt  - og ikke mindst trykt på glitret papir i et boligmagasin til inspiration for andre. Hvem ved om din bolig ender på forsiden?

Boligreportager af Mette Helena og Tia Borgsmidt.

Bolig Magasinet Styling Mette Helena Rasmussen. Foto Tia Borgsmidt.

Boligreportager af Mette Helena og Tia Borgsmidt.

Bolig Magasinet Styling Mette Helena Rasmussen. Foto Tia Borgsmidt.